Diari La Veu del País Valencià
Deganat i Registre Civil de Quart de Poblet reclamen un aïllament contra el fred
RedactaVeu / País Valencià

El sindicat CSI-F ha traslladat al Comitè de Seguretat i Salut Laboral de Conselleria de Justícia la necessitat d’aïllar del fred les dependències del Deganat i del Registre Civil de Quart de Poblet. La central sindical explica que es troben en un espai obert al costat de l’entrada i sense protecció ni separacions, al contrari del que ocorre amb la resta d’instal·lacions judicials d’aquest partit.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI-F) assenyala que Registre i Deganat comparteixen un espai obert amb un mostrador per a atendre al públic. No obstant açò, el fet de trobar-se al costat de l’entrada de l’edifici i, sobretot, sense parets aïllants, provoca que les temperatures a l’hivern siguen més baixes que en la resta de dependències.

CSI-F ha demanat, en aquesta conjuntura, un aïllament d’aquestes oficines per a separar-les de les zones comunes. El sindicat sol·licita una paret de protecció situada al costat del mostrador o des d’aquest fins al sostre que permeta atenuar el fred tant a al sciutadans particulars i professionals que cada dia acudeixen a aquestes dependències, com als dos treballadors del Deganat i als altres dos del Registre Civil.

Comparteix

Icona de pantalla completa