Diari La Veu del País Valencià
Mulla’t per La Veu: un diari lliure, independent, de qualitat i participatiu
Per quines raons demanem l’ajuda d’1 € al mes?

Per la llibertat financera del diari. La primera raó per demanar 1 euro al mes (o més clar, si podeu i voleu !), és per fer sostenible i viable econòmicament el diari digital La Veu del País Valencià des de la ciutadania, i independent i lliure financerament dels poders polítics-institucionals i del poder econòmic, amb 10.000 aportacions d’1 € al mes, ó 5.000 de 2 € al mes, ó 2.000 de 5 € al mes, … Amb uns ingressos mínims de 120.000 € a l’any tenim garantida la llibertat financera bàsica del diari.

Per a ser premsa independent. La segona raó és perquè La Veu del País Valencià siga un dels mitjans de comunicació realment independent, que puga dir i denunciar públicament allò que molesta a la “casta”, i puga exercir el dret fonamental a la llibertat d’expressió, d’informació i opinió sense dependre exclusivament de cap altre poder, i sense estar sotmès a cap manipulació.

Per a fer un mitjà de màxima qualitat. La tercera raó per a demanar-vos l’agermanament és per a poder tenir un diari de qualitat, per millorar i diversificar els continguts, que siga elaborat per redactors professionals del periodisme i amb la col•laboració dels millors periodistes ‘free lance’ valencians. Amb la garantia dels millors tècnics i proveïdors tecnològics.

Per a bastir el quart poder participatiu de nosaltres els valencians. La quarta raó per demanar el vostre suport és per a fer real des de la ciutadania el quart poder dels valencians, que vulguen formar part del diari amb el seu agermanament, que garantisca la participació directa dels lectors i de les entitats cíviques, ambientals, culturals, musicals, festeres, esportives, …etc.

Quan més agermanats es mullen per La Veu del País Valencià, més força hi haurà per ser un mitjà de comunicació veritablement lliure, independent, de qualitat i participatiu.

Aquest estiu: Mulla’t per La Veu. Agermana’t.

Comparteix

Icona de pantalla completa