Diari La Veu del País Valencià
CCOO nega que els afectats per l’ERO de Vaersa siguen 202
RedactaVeu / València

Des de la secció sindical s’afirma que la xifra facilitada des de la conselleria és falsa ja que, el número real és de 278 treballadors ‘com consta a l’última comunicació a la Representació Legal de Treballadors de Vaersa i a la Direcció General d’Ocupació i Cooperativisme’.

Tanmateix, segons anunciava ahir Bonig ‘davant els 394 anunciats el passat mes de desembre i després de produir-se noves esmenes, s’havia aconseguit disminuir la xifra d’impacte a 202 persones afectades’.

El sindicat ha lamentat, ‘un cop més trobem mala fe en tot el procés. Es vol enganyar l’opinió pública, com ja van fer amb la RLT al principi de la negociació’.

El proper 6 de març es voran al Tribunal Superior de Justícia del País Valencià les tres denúncies realitzades, entre elles la de CCOO que sol·licita la nul·litat d’aquest ERO ja que denuncien: ‘costarà al contribuent més de 5 milions d’euros i no garanteix ni la viabilitat de l’empresa ni el manteniment de serveis públics essencials en matèria de media ambient’.

Comparteix

Icona de pantalla completa