Diari La Veu del País Valencià
Detingut a Sagunt l’home acusat d’assestar diverses punyalades a la seua exparella
Europa Press / València

Segons han informat fonts policials, els agents havien establit un dispositiu entorn de la víctima per a localitzar l’home, que ha sigut arrestat al carrer Regna Molina de Sagunt. En el moment de la detenció se li ha intervingut un ganivet que portava en la butxaca dels pantalons.

El presumpte autor dels fets tenia dictada una ordre d’allotjament que li impedia acostar-se a la dona després d’una denúncia de maltractaments, segons fonts de la Prefectura Superior de Policia.

Els fets van succeir sobre les 18.30 hores del dissabte 16, quan el presumpte agressor va esperar la víctima al replà de l’escala d’una finca del Port de Sagunt. Quan la dona va eixir d’un dels domicilis, l’home la va introduir a l’ascensor, on suposadament la va apunyalar fins provocar-li entre quatre i cinc ferides amb l’arma blanca que portava.

L’home va ser sorprès per veïns de l’edifici, per la qual cosa va fugir després de llançar l’arma blanca al carrer. Fins el lloc dels fets, a la plaça Regna Fabiola, es va desplaçar una unitat del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU), que va atendre la víctima, de 45 anys, que presentava una ferida en el costat.

Comparteix

Icona de pantalla completa