Diari La Veu del País Valencià
Fabra podria eliminar el pressupost de l’AVL si manté la definició de ‘valencià’

RedactaVeu / Europa Press / València.

La portaveu del Govern valencià i consellera d’Educació Cultura i Esport, Mª José Català, ha admès aquest dilluns que eliminar el pressupost de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) per a l’any que ve és “una opció” que es plantegen si no modifica la definició de ‘valencià’ en el seu diccionari, però ha recalcat que en aquests moments treballen per “la via del diàleg”.

Català s’ha referit d’aquest manera, després de reunir-se amb el delegat del Govern en el País Valencià, Serafín Castellano, per a coordinar i presentar el Pla Director per a la convivència i millora de la seguretat en els centres educatius, respecte a la possibilitat que s’elimine el pressupost de l’AVL si la institució manté la definició ‘valencià’ en el seu diccionari.

Sobre aquest tema, ha assenyalat que aquest plantejament “evidentment és una opció”, encara que ha matisat que “la primera via és la del diàleg”.

“És evidentment una opció però és una opció en la qual no estem treballant perquè en aquests moments estem treballant per la modificació de la definició per la via del consens i diàleg”, ha postil·lat.

Comparteix

Icona de pantalla completa