Homenatge a Ovidi Montllor a Sueca

L’associació cultural La Xala i el Col·lectiu Reconstruint Fuster de Sueca preparen per al pròxim mes de novembre un acte d’homenatge a una de les personalitats cabdals de la cultura catalana
1 setembre 2014 01:00h
RedactaVeu / Sueca

L’associació cultural La Xala i el col·lectiu Reconstruint Fuster de Sueca preparem acte d’homenatge a Ovidi Montllor, una de les personalitats cabdals de la cultura catalana.

"Amb aquest acte volem retre-li homenatge al cantant, a l’actor, a l’escriptor, però,  per  damunt  de  tot,  homenatgem  el  xiquet  que  anava  a l’escola de Ribera, el que aprenia de Teresa,  l’home que vestia la samarreta vermella, un home català d’Alcoi, esquerrà, que mai va trencar el pacte amb el poble treballador i que mai va renunciar a la seua identitat nacional", indiquen els organitzadors.

L’acte se celebrarà el diumenge  23 de novembre a Sueca, al corral de la casa de Joan Fuster. Els organitzadors han anunciant que en breu explicaran més detalladament qui participarà en l'acte d'homenatge i en què consistirà l’acte.


Al voltant d’aquest acte es programaran exposicions i xerrades per apropar al públic a la figura de l’Ovidi Montllor.
 

 

 
next