Una empresa de Carlet lloga per 50 euros al mes 27 vivendes a famílies desnonades

Hermanos Felipe col.labora en aquesta iniciativa amb la Fundació Todo Ayuda
3 gener 2013 01:00h
RedactaVeu /Carlet
 
El promotor i la Fundació Todo Ayuda, presidida per Antonio Gimeno (promotor que va dur a terme esta iniciativa a l'Alcúdia) posen a la disposició dels veïns de Carlet desnonats per impagament d'hipoteques estes vivendes a estrenar.
 
Els requisits per a optar al contracte de lloguer social són residir a Carlet i haver sigut desnonat per impagament de la hipoteca a partir de 2010.
 
L'import que pagaran els inquilins per l'ocupació dels habitatges serà destinat d'una banda a finalitats solidàries i a l'obra social que duu a terme el patronat de la Fundació Todo Ayuda i per una altra a sufragar part de les despeses de la comunitat.
 
Els impulsors d'esta iniciativa es comprometen a mantenir estes condicions durant dos anys prorrogables segons la situació. Passat este període de temps, els pisos es posaran a la venda i els seus inquilins podran tindre preferències a l'hora de comprar l'habitatge.
 
Totes les persones interessades hauran de dirigir-se al Departament de Benestar Social de l'Ajuntament de Carlet a partir del dia 7 de gener.
 
El promotor, Hemanos Felipe S.L. i membres de la Fundació Todo Ayuda s'han reunit aquest matí en l'Ajuntament amb l'alcaldessa de Carlet, Mª Ángeles Crespo, per a concretar aquesta proposta que podrà beneficiar a 27 famílies desnonades de la ciutat.

next