Diari La Veu del País Valencià
Calatrava no acudeix al jutjat de Castelló per declarar en no ser localitzat pel jutge

ACN / Castelló de la Plana

L’arquitecte Santiago Calatrava no s’ha presentat aquest dimarts al jutjat número 5 de Castelló, on s’ha mantingut la citació judicial per declarar coma imputat per presumptes irregularitats en el projecte del Centre de Convencions de Castelló.

Segons ha confirmat el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià,el jutge no ha pogut localitzar-lo per comunicar-li la citació però l’ha mantinguda per si Calatrava se n’havia assabentat per altres mitjans i podia comparèixer. Finalment ha estat l’advocat de l’arquitecte qui ha telefonat el jutjat per informar que acudirà en els propers dies per recollir la citació del seu representant.

El magistrat ha comunicat al jutjat que es personaran a la causa i que les comunicacions es faran a través del procurador, segons que han informat les mateixes fonts. El jutjat número 5 de Castelló investiga presumptes irregularitats al projecte del Centre de Convencions de Castelló.

El jutjat va imputar l’arquitecte, encarregat del projecte , que finalment va quedar suspès a causa de la crisi. La Generalitat Valenciana va pagar 2,7 milions per la redacció del’avantprojecte i el projecte bàsic del centre, que mai no es va construir.

Figueres tampoc compareix

El representant de la Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana, Nicolás Figueres, també estava citat aquest dimarts al jutjat i tampoc ha comparegut per les mateixes causes. Figueres tampoc ha rebut la notificació oficial de la seva citació,segons que explica el TSJ valencià.

En relació amb aquest darrer imputat, les mateixes fonts afegeixen que no s’ha posat en contacte amb el jutjat de moment. El TSJ valencià comunicarà les noves citacions en el moment en què es coneguen.

Comparteix

Icona de pantalla completa