Diari La Veu del País Valencià
L’assessor del PP valencià pretén fer xantatge a Guanyem

EP / RedactaVeu / València.

L’assessor del PP en l’Ajuntament de València Luis Salom ha assegurat aquest dijous que renunciarà a registrar les marques ‘Guanyem València’ i ‘Guanyem Barcelona’ “de forma totalment gratuïta” si la portaveu de Guanyem Barcelona, Ada Colau, i el líder de Podemos, Pablo Iglesias, donen 10.000 euros per cadascuna de les marques als serveis socials de l’organització ‘Sant Joan de Déu’.

Salom ha confirmat en un comunicat que aquest dimecres va sol·licitar en l’Oficina Espanyola de Patents i Marques el registre de les dues marques, de les quals destaca que no havien sigut “registrades prèviament per cap partit polític ni plataforma ciutadana”.

En l’escrit, l’assessor del PP en el consistori valencià afirma que la finalitat del registre “no és lucrativa” sinó que cerca ser “un toc d’atenció a aquells que creuen que tothom s’equivoca i que ells són els que millor preparats estan per a governar en les institucions, però descuren un detall tan bàsic com el registre d’una marca”.

Salom recalca que “Ada Colau, pretén concórrer a les eleccions municipals a Barcelona de forma conjunta amb el partit de Pablo Iglesias amb la marca ‘Guanyem Barcelona’ ” mentre que a València “l’acord es resisteix per la incapacitat de l’esquerra de fer pactes transparents abans de les eleccions, l’únic programa de les quals en comú és tirar el Partit Popular i, per tant, no hi ha cap indici de l’interès en l’ús de ‘Guanyem València’ “.

En aquesta línia, afig que Pablo Iglesias “va dir abans de les eleccions que renunciaria al seu sou de 8.000 euros a Brussel·les, posteriorment va dir que lliuraria a organitzacions socials part del mateix, i finalment va decidir donar el 75 per cent a un programa de televisió que ell mateix dirigeix”.

“No tinc cap inconvenient a renunciar al registre d’ambdues marques de forma totalment gratuïta, tan sols haurien de fer un donatiu de 10.000 euros per cadascuna de les marques als serveis socials de Sant Joan de Déu, (www.sanjuandediosvalencia.org)”, assegura.

Segons sosté, Sant Joan de Déu disposa d’un alberg per a l’atenció de les persones desfavorides a València i és una “oportunitat d’or perquè Pablo Iglesias i Ada Colau exercisquen de veres la solidaritat que diuen defensar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa