Diari La Veu del País Valencià
El fiscal recorre l’absolució dels 16 membres dels neonazis de Panzer

El fiscal va presentar ahir a l’Audiència de València l’anunci del recurs davant el Suprem contra la sentència que va absoldre els 16 acusats de pertànyer al grup neonazi Front Anti Sistema (FAS), segons publica hui el diari Levante-EMV.

La Fiscalia té un mes per a formalitzar el recurs davant la sala penal del Suprem. El ministeri públic considera que les escoltes telefòniques que varen permetre desarticular l’organització no van haver de ser anul·lades per l’Audiència de València.

La Fiscalia General de l’Estat va donar instruccions a la de València perquè estudiara la possibilitat d’interposar el recurs contra la sentència de la Secció Quarta.

ERC va sol·licitar una reunió amb el fiscal general de l’Estat en considerar que la resolució era injusta. El fiscal va demanar a començar el judici 42 anys de condemna pels delictes d’associació il·lícita i tinença il·lícita d’armes prohibides. La sentència va criticar el treball de la Guàrdia Civil i va carregar contra la jutge que va autoritzar les escoltes.

Comparteix

Icona de pantalla completa