Diari La Veu del País Valencià
Nova edició de la Nau dels Estudiants

RedactaVeu / València.

La nova edició de la Nau dels Estudiants de la Universitat de València (UV) arranca aquest dilluns amb 20 tallers que es desenvoluparan del 8 a l’11 de setembre en el campus de Tarongers i en els quals participaran 500 estudiants universitaris.

Segons ha informat la universitat en un comunicat, els tallers estan dedicats a recursos per a l’estudi i tenen com a objectiu desenvolupar les capacitats necessàries per a la vida acadèmica. Amb aquest objectiu es proposen diverses temàtiques: estratègies d’aprenentatge, tècniques d’expressió escrita i oral, tècniques de control de l’estrès, gestió del temps, treball en equip i tallers d’ofimàtica.

La Nau dels Estudiants és un programa que va començar en 1997 i que els últims anys s’ha adaptat al nou marc normatiu dels estudis superiors. Per al curs 2014/2015 es preveuen dues edicions, la que tindrà lloc al setembre i una segona que es realitzarà una vegada finalitze el primer període d’exàmens.

Els tallers tenen reconeixement acadèmic, però per a obtenir aquest reconeixement fan falta vint hores de formació, que es poden aconseguir fent un taller de vint hores o agrupant-ne dos de deu hores. D’aquesta manera s’amplia el ventall de possibilitats per a configurar la formació complementària segons les preferències dels estudiants.

Comparteix

Icona de pantalla completa