EUPV exigeix arguments pedagògics pel ‘capritx’ de l’avançament del curs

Marga Sanz: ‘És increïble que la consellera se senta aliena a la calor a les aules tot i que és la responsable d’aquest capritx d’avançar l'inici del curs sense estar les classes condicionades. Seran dies perduts per als nostres alumnes i professorat’
6 setembre 2014 01:00h
La consellera Català i Marga Sanz (dreta).

RedactaVeu València

La líder d’Esquerra Unida del país Valencià, la diputada en les Cors Marga Sanz, ha carregat durament contra la ‘injustificada’ decisió de la Conselleria d’Educació d’avançar el començament del curs escolar al País Valencià al 3 de setembre i ha anunciat que aquesta formació exigirà explicacions a la consellera Catala i conèixer “quins arguments pedagògics” hi ha darrere d’aquesta ‘capritxosa’ decisió.


“És increïble que la senyora Català se senta aliena a la calor que s'està passant en les aules en aquest inici de curs perquè ella ha sigut la responsable d'aplicar aquest capritx”, ha denunciat Sanz en un comunicat fet públic aquest dissabte.

Segons Marga Sanz, el fet de començar en ple estiu les classes sense que les aules estiguen condicionades comporta que “seran dies perduts per als nostres alumnes i per al professorat”.

Per aquestes raons, EUPV ha anunciat que exigirà explicacions a les Corts de la titular d’Educació ja que “volem saber quins arguments pedagògics hi ha darrere d'aquest inici de curs”.


 
next