Diari La Veu del País Valencià
El Govern d’Alcoi mostra a la web de l’Ajuntament els seus portals de transparència
RedactaVeu / Alcoi

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha difós la seua darrera Declaració de la Renda. Aquestes dades es podran consultar a la mateixa pàgina web de l’Ajuntament d’Alcoi, en el seu apartat de’Grups Polítics’, tal i com es va acordar a la sessió plenària de l’Ajuntament d’Alcoi el passat dilluns 25. En la mateixa es pot trobar ja el link amb el que s’accedirà a la informació referida: sedeelectronica.alcoi.org

En paraules del primer tinent d’alcalde i portaveu del Grup Municipal d’EU Paco Agulló, “la classe política està sent injuriada dia a dia, en moltes ocasions amb tota la raó del món. Però també és necessari saber que la gran majoria d’aquells qui treballem a peu de carrer en els nostres pobles i ciutats ho fem amb una vocació de millorar el nostre àmbit més proper, sense cap altra intenció. Aprofundir en ser transversals i transparents, és una forma de reivindicar la tasca dels regidors dels pobles i les ciutats, i demostrar que no tenim res a amagar”.

Per la seua banda l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, remarca que “som gent normal que durant un temps determinat dediquem la nostra feina al servei públic. Sabem dels problemes dels nostres veïns, perquè també els patim amb les nostres famílies i els nostres amics. Per això no pot haver cap dubte en la nostra honestedat. I és per eixe motiu pel que volem continuar avançant en la transparència que ens demana la societat, i pel qual fem públiques aquestes dades per a que siguen de coneixement públic”.

Comparteix

Icona de pantalla completa