Dos germans a dos escoles diferents

Ens arriba una carta de denúnica d'una mare del CEIP Cremona amb la qual denuncia la inhumanitat que demostra la consellera per tancar l'única aula de 3 anys del centre
8 setembre 2014 01:00h

RedactaVeu / Alaquàs.

Els reproduïm literalment la carta que ens ha fet arribar una mare del CEIP Cremona, preocupada per la separació dels seus dos fills en dos escoles diferents, amb el que suposa per a una mare treballadora com ella i per als dos germans, que esveuen privats de compartir escola per la incomprensible decisió del Govern valencià. Tot seguit la poden llegir:

"Sóc una mare que es veu afectada per la supressio de l'unica aula de 3 anys que ha fet la sra. Catala al CEIP Ciutat de Cremona, perquè tinc un fill de 5 anys i un altre de 3, i em veig obligada a portar els meus fills a col·legis diferents. Sóc una mare treballadora i m'és impossible conciliar la vida laboral i personal d'aquesta manera, ja que no puc estar en dos llocs a l'hora, i que dir de l'inhumà que és separar dos germans. El que están fent amb l'educació pública no té nom."

 
next