Diari La Veu del País Valencià
Buch ha demostrat que el PP ‘va mentir’ en un aeroport que ha estat tancat dos anys

RedactaVeu / Castelló

La diputada socialista, María José Salvador, que s’ha pronunciat en aquests termes després de l’anunci realitzat ahir per Buch, en la seua compareixença davant la Comissió d’Indústria, Comerç i Turisme a Les Corts sobre la possible obertura de l’aeroport de Castelló, ha assegurat que s’ha constatat la falta de transparència i d’informació en relació a l’aeroport de Castelló i la seua possible venda. Sobre aquest tema, ha argumentat, ‘no s’ha aclarit el model de gestió i tampoc s’ha donat informació sobre les condicions de venda d’aquesta infraestructura’.

En la mateixa línia, Salvador ha afegit que després de la compareixença de Buch ‘hi ha més ombres que llueixen sobre aquesta infraestructura, el seu futur i la seua viabilitat’ ja que, segons ha explicat, ‘poques van ser les respostes’ més enllà d’una nova data de possible entrada en funcionament, en aquest últim cas per a l’octubre de 2013, que se suma a la llarga llista de dates sobre entrades en funcionament de l’aeroport de Castelló.

Sobre la destitució de la cúpula d’Aerocas i del seu president Carlos Fabra, la parlamentària socialista ha lamentat que no es produïsca, perquè mantenir en el càrrec a l’expresident del PP i de la Diputació de Castelló ‘desprestigia aquesta infraestructura i a tota la província de Castelló’. Per açò, ha acusat el Consell del PP de situar l’aeroport i les comarques castellonenques ‘en el centre de la mofa mundial’.

Finalment, ha assenyalat que el màxim responsable de l’aeroport i que no entre en funcionament és el president de la Generalitat, Alberto Fabra, ‘per no prendre decisions valentes’. Així, ha assegurat que no pot pretendre liderar la regeneració del seu partit i mantenir a Carlos Fabra com a president d’aquesta empresa pública que és Aerocas.

Comparteix

Icona de pantalla completa