Diari La Veu del País Valencià
EUPV pregunta per una licitació de Sergio Blasco que s’ha vist multiplicada per dos
RedactaVeu / València

“Ens sembla molt sospitós que es modifique una licitació quasi doblant el seu preu inicial”, ha declarat López Barceló, qui també ha assenyalat que “els plecs de la licitació estableixen la possibilitat de prorrogar el contracte un altre any, amb la qual cosa el preu de la licitació pot multiplicar-se per dos”.

A més a més, la diputada autonòmica considera que “el quart lot ampliat no té a veure amb els lots anteriors que són sistemes de gestió”. El quart lot es refereix al sistema d’adquisició, identificació, validació i emmagatzematge de sol·licituds i integració de resultats en el Sistema d’Informació Hospitalari.

La parlamentària autonòmica també ha denunciat que les prescripcions tècniques que justificarien la modificació de la licitació inicial estan signades per l’exconsellera del Partit Popular, Alicia de Miguel.

“Gràcies a aquests plecs signats per Alicia de Miguel amb data de 14 de maig, una licitació de tres lots de 298.500 euros passa a tindre quatre lots i el preu total de 535.500 euros”, ha especificat López Barceló qui també ha indicat que demà 10 de setembre s’obre el sobre de les propostes tècniques.

Comparteix

Icona de pantalla completa