Diari La Veu del País Valencià
Dimiteix el diputat del PP a les Corts, David Serra, imputat en la trama ‘Gürtel’
ACN / València

Després de la dimissió de David Serra, el grup popular al parlament valencià manté dos imputats en la trama ‘Gürtel’. Es tracta de Ricardo Costa i Yolanda García.

El diputat David Serra és un dels 27 processats pel jutge en la cinquena peça separada de la instrucció del ‘cas Gürtel’ a València. Serra està imputat per la seua etapa de secretari autonòmic d’Esports en haver adjudicat contractes a empreses de la trama ‘Gürtel’.

En concret s’investiguen els contractes de l’Open de Tennis de 2006 i 2007 a València. El magistrat aprecia indicis de prevaricació, tràfic d’influencies, falsedat, malversació i frau entre els processats. 



El popular ha assenyalat a través del comunicat que “la presumpció d’innocència que reivindique per a mi, igual que per a la resta de companys que es troben en la mateixa situació, ha estat qüestionada política i mediàticament de forma permanent”. Serra afegeix que la seua dimissió permetrà que “en aquests mesos de precampanya, els grups de l’oposició no puguen utilitzar la meua situació per danyar políticament el PP”.

David Serra ha estat diputat per Alacant en tres legislatures i també secretari de cultura i política lingüística fins el 2004 i secretari autonòmic d’Esports. Serra va ser portaveu adjunt del PP a les Corts Valencianes i entre el 1994 i 1999 president de Nuevas Generaciones al País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa