Diari La Veu del País Valencià
La V de la Diada sobrepassa els 500.000 inscrits

A només dos dies de l’11 de setembre, les inscripcions a la gran V no han deixat de pujar hora rere hora. Fa tants sols una estona, el Twitter de la campanya ha anunciat que s’han superat els 500.000 inscrits i que encara se n’esperen “molts més”. A data de hui, 67 dels 73 trams estan plens o gairebé plens i només queden 6 trams amb ocupació mitjana.

Hui també, ‘Ara és l’hora’ ha fet públic un nou vídeo en què l’escriptora Empar Moliner i el músic Joan Reig fan campanya per l’assistència a la V a través de l’humor de les seues samarretes grogues i roges. Precisament el ritme de venda de les camisetes de la Via Catalana 2013 no para de créixer. Les dades que s’han donat a conèixer aquest matí a RAC1 és que fins ara se n’han venut 191.000, molt per sobre de les 150.000 de l’any passat. Aquests són alguns dels llocs on encara n’hi ha.

Aprofitant els últims dies abans d’una jornada que es preveu multitudinària, els organitzadors i els voluntaris de la V (que ja són uns 7.000) aprofiten per fer arribar als assistents els consells per facilitar el transport per Barcelona, la distribució i l’organització dels diferents trams. L’acte començarà a les 17:14, com a homenatge als caiguts durant la Guerra de Successió. A les set de la tarda hi haurà concerts i a les 20.14 del vespre es preveu una piulada massiva.

Notícia publicada en Racó Català.

Comparteix

Icona de pantalla completa