Diari La Veu del País Valencià
Barberà adverteix que ‘ningú s’autoproclame candidat’ del PP a la Generalitat
ACN / València

L’alcaldessa de València, Rita Barberà, ha advertit aquest dimarts que “ningú s’autoproclame” candidat del PP a la Presidència de la Generalitat Valenciana perquè “per això està el partit i els òrgans del partit”.

Barberà s’ha manifestat d’aquesta manera en la roda de premsa posterior a la presentació d’un conveni amb la Diputació de València. En ser preguntada sobre els terminis per presentar les candidatures, Rita Barberà ha dit que en l’executiva del PP d’aquest dilluns Mariano Rajoy “es va limitar a dir que els terminis per presentar candidats els marca la llei” i després ha realitzat aquest advertiment.

Les declaracions de Rita Barberà contrasten amb les efectuades aquest mateix dimarts per la coordinadora del PP valencià, Isabel Bonig, qui ha manifestat que el candidat a la Generalitat Valenciana serà Alberto Fabra i que ha afegit que al PP espanyol no hi ha dubtes sobre aquesta qüestió. 


El mateix Alberto Fabra va remarcar el passat divendres durant el sopar d’inici de curs polític del PP valencià que se sentia amb forces per guanyar les eleccions i ser president.

Comparteix

Icona de pantalla completa