Diari La Veu del País Valencià
Naix Ràdio Terra amb una programació íntegrament en la nostra llengua

RedactaVeu / València.

El dijous 11 de setembre es posa en marxa una nova ràdio en la nostra llengua. Ràdio Terra. Una emissora digital, autogestionada, popular, de periodisme social, que naix del poble i per al poble. “Aquesta ràdio digital ha estat possible després de mesos d’esforç i de treball cooperatiu”, ha declarat Sergi Franch, un dels periodistes responsables del projecte.

Ràdio Terra és una plataforma radiofònica plena d’il·lusions que té la voluntat d’obrir una porta als continguts sense censures, amb rigor periodístic i amb absoluta llibertat d’expressió. Compta amb més de 300 socis i sòcies i té la voluntat de continuar ampliant aquesta via de finançament i de sostenibilitat econòmica.

El dia triat per a inaugurar la programació de Ràdio Terra és el pròxim 11 de setembre, amb un programa en directe que farà un seguiment exhaustiu de la Diada de Catalunya mitjançant el portal www.radioterra.cat. A partir d’aleshores començaran a emetre’s informatius, programes propis i continguts de mitjans de comunicació col·laboradors que permetran oferir una visió àmplia de temes on la realitat del País Valencià hi estarà molt present.

Amb un total de 100 corresponsals repartits pel País Valencià, Catalunya i les Illes, també comptarà amb la signatura de col·laboradors significatius del País Valencià com són Xavi Sarrià, Josep Vicent Frechina, Gemma Pasqual o Pau Miró.

Al País Valencià hi ha la necessitat d’estendre propostes com la de Ràdio Terra, després que el Govern valencià haja deixat sense ràdio i televisió pública i d’àmbit de país en la nostra llengua als valencians i valencianes. I amb aquesta empenta naix Ràdio Terra.

Comparteix

Icona de pantalla completa