La FSMCV no admet que 'la facen callar' pel conflicte amb el València CF

La Federació de Societats Musicals valenciana ofereix al València CF la seua interlocució amb les societats musicals per la presència de les bandes a Mestalla
10 setembre 2014 01:00h

RedactaVeu / València.

La Federació de Societats Musicals valenciana (FSMCV) ha remès un comunicat en el qual "reitera la seua disposició a mantenir una labor d'interlocució amb el València CF i el col·lectiu i a elaborar una proposta consensuada que done valor afegit al projecte que lideren ambdues entitats" després de la polèmica pels “canvis organitzatius”, que demana es reconsideren i que afecten la presència i visibilitat de les bandes de música, presents a Mestalla des de fa 20 anys. 

La FSMCV aconsella que actuen a Mestalla “si existeixen unes condicions dignes que garantisquen una presència i visibilitat adequada”. I aclareix que “la decisió és potestat dels seus associats però constata que els canvis no proporcionen la mateixa visibilitat a les bandes de música i que aquests no són del grat de les societats musicals ni dels aficionats”. 
 

La Federació, que representa 544 societats musicals, remet un comunicat en el qual respon a l'afirmació que “no té ni veu ni vot” en la polèmica per la presència de les bandes de música a Mestalla. Aquesta afirmació ha causat “malestar i estupor” en la FSMCV i en una família musical a la qual estan vinculades entorn d'un milió de persones entre les quals hi ha molts socis i aficionats del València CF.

Suport aclaparant a la presència de bandes a Mestalla

La FSMCV insta el club a reconsiderar els canvis i aconsella a les societats musicals que actuen a Mestalla si existeixen unes condicions dignes que garantisquen una presència i visibilitat adequada. Els fòrums i enquestes mostren un suport aclaparant a la presència a Mestalla de les societats musicals que agrupen a 40.000 músics, 60.000 alumnes i 200.000 socis al País Valencià.


 

Descargas

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next