Diari La Veu del País Valencià
El jutge imputa Francisco Martínez (PP) per la depuradora de Borriol
Europa Press / Castelló de la Plana

Així mateix, entre d’altres, ha sigut imputat en la mateixa causa l’exalcalde de Borriol, Adelino Santamaría, qui està citat pel jutjat per a declarar el 30 de setembre.

La imputació de Martínez s’ha fet pública aquest dimecres, un dia després que el dirigent del PP traslladarà al president de la Diputació, Javier Moliner, la seua “decisió voluntària de renunciar” a la seua acta de diputat provincial, “en vista dels últims esdeveniments” relacionats amb el procés judicial.

En l’escrit, Martínez va fer pública així mateix la seua determinació d’abandonar la sotssecretaria del Partit Popular de Castelló “fins que es resolga aquest procés”.

A mitjan juliol, Moliner va afirmar que li exigiria la seua acta en el cas que el jutge el citara finalment a declarar com a imputat per l’operació de compravenda dels terrenys de la depuradora de Borriol, després de conèixer la petició del fiscal instructor sobre la formalització d’una querella contra Martínez per tràfic d’influències, prevaricació, frau il·legal i negociacions prohibides.

En el comunicat, Martínez confiava que la seua renúncia a l’acta “es materialitze tan prompte ho permeten els terminis que requereix” el tràmit i ratificava que prestarà la seua “total col·laboració amb la justícia”.

Comparteix

Icona de pantalla completa