Diari La Veu del País Valencià
‘Barberà s’obstina en destruir el Cabanyal’

EP / El Cabanyal.

Compromís ha denunciat la situació d’”insalubritat” que viu el barri del Cabanyal a València, ja que ha apuntat que durant l’última setmana, “gran quantitat de deixalles s’han acumulat durant dies en els carrers del barri, sense que el servei de neteja els recollira”.

La coalició ha exigit en un comunicat que els veïns del Cabanyal reben “un tracte digne” per part dels serveis municipals perquè, segons denuncia, l’acumulació de residus s’ha perllongat durant dies consecutius i en diferents carrers del barri, la qual cosa s’ha convertit en una situació “generalitzada i no en una qüestió puntual”.

“En molts carrers del barri s’acumula la brutícia sense que el govern municipal faça absolutament res. És evident que hi ha una política de castigar al barri per a justificar la seua destrucció”, ha reprovat la coalició.

Sobre aquest tema, la regidora de Compromís Pilar Soriano ha criticat que la situació de falta de neteja es visualitza en tota la ciutat, encara que ha insistit que en diferents barris allunyats del centre la situació és “més insostenible encara”.

D’aquesta manera, en el cas del Cabanyal, des de la formació política han apuntat que en els carrers que estan a l’espera de l’aprovació de l’adaptació del Pla Especial de Protecció i Reforma Interior (Pepri), s’observa “una deficiència molt clara” per part del servei de neteja municipal, acumulant-se durant dies deixalles i brutícia, sense que la contracta municipal que s’encarrega d’aquest servei prenga mesures.

“L’equip de l’alcaldessa de València, Rita Barberà, ha abandonat els veïns del Cabanyal, la situació dels carrers del barri és conseqüència d’aquesta situació”, ha recalcat Soriano, qui ha exigit “respecte i un tracte just” perquè “no pot ser per que Barberà estiga obstinada en la destrucció del barri, els seus ciutadans hagen de viure envoltats d’insalubritat”, ha reprovat.

Comparteix

Icona de pantalla completa