[Vídeo] Massiva protesta a Gandia pel mal condicionament del centre

El miler d'alumnes de l'IES Veles e Vents ha organitzat una seguda en el pati amb pancartes que expressaven el malestar que estan patint a les aules, amb temperatures de més de 30º
12 setembre 2014 01:00h
RedactaVeu / Gandia

Els alumnes de l’IES Veles e Vents del Grau de Gandia han realitzat una protesta pel mal condicionament del centre per a combatre les elevades temperatures d’aquests dies.

Per portar a terme aquesta protesta l’alumnat ha organitzat una seguda en el pati del centre amb pancartes i cartells que expressaven el malestar, que tant alumnes com professorat, estan patint a les aules.
 
En aquest centre hi ha més de mil alumnes matriculats i una mitjana de 30 alumnes per aula. Les temperatures en les aules són superiors a 30º i no es pot donar classe en aquestes condicions.


Condicionament del centre o suspensió de les classes

L’alumnat demana poder donar classe en unes condiciones "adequades per evitar riscos innecessaris tant en la salut com en l’aprenentatge". En cas de no poder condicionar els centres demanen que se suspenguen les classes i que les direccions dels centres comuniquen de forma immediata aquesta decisió a les direccions territorials corresponents.
 

 
Desmais, vòmits i marejos

Al centre s’ha tingut constància de casos d'afectacions a la salut de l'alumnat per la calor en els centres com ara desmais, vòmits i marejos.

 
L’alumnat diu que no “podem permetre que aquestes afectacions continuen i, per això, cal que l’administració decrete la suspensió de les classes davant les altíssimes temperatures”.

Aquesta notícia ha sigut elaborada, gravada i editada per l’alumnat del Cicle Superior de Iluminació, Captació i Tractament d’imatge del IES Veles e Vents.”


Persones que apareixen a la notícia: Ester Mayquez, alumna de Batxillerat IES Veles e Vents. Marijó Boronat. Professora IES Veles e Vents
 

 
next