Mulla’t per l’Educació el 17 de setembre a Alacant

Les Plataformes en Defensa de l’Ensenyament Públic de les Comarques del sud, davant la mancança de respostes de la Conselleria a la situació viscuda en els centres docents, ha convocat una acció de protesta per al dia 17 amb el lema Mulla't per l'Educació
12 setembre 2014 01:00h
Mulla't per l'Educació Pública.
RedactaVeu / Alacant

Les Plataformes en Defensa de l’Ensenyament Públic de les Comarques del sud, davant la mancança de respostes de la Conselleria d’Educació a la situació viscuda en tots els centres docents aquest inici de curs per la calor, han convocat aquest divendres una acció de protesta sota el lema 'Mulla’t per l'educació!'

Des de la Plataforma apunten que són conscients que les altes temperatures actuals no són responsabilitat de la Conselleria, però sí que consideren responsabilitat seua els següents punts:

Primer. Avançar un inici de curs que, si ja es preveia caòtic per la implantació precipitada de la LOMQE, ha resultat catastròfic per l’ona de calor viscuda a les Comarques del sud.

Segon. Mantenir ràtios elevades a les aules que incrementen els problemes de temperatura i humitat registrades als centres.

Tercer. Mantenir una xarxa de centres sense equips de climatització i amb evidents carències d’aïllament contra les temperatures pròpies de la seua ubicació. Insuficiències que, inexplicablement, són més notables si cal en els centres de recent construcció.

Quart. No reaccionar a les denúncies i a la situació, i coaccionar els centres i el professorat que sí que ha actuat responsablement per a pal•liar la situació i garantir la seguretat i la salut de l’alumnat.
 
Membres de les Plataformes en Defensa de l’Ensenyament Públic de les Comarques del sud.

Ampolles i poals d'aigüa per a rebaixar la temperatura

Per aquestes quatre raons, les Plataformes en Defensa de l’Ensenyament Públic han fet una crida “a tota la comunitat educativa i la societat” a participar a l’acte, consistent “en rebaixar la temperatura portant aigua en ampolles, poals, pistoles d’aigua, globus, etc. per a refrescar l’educació a la seu del Consell d’Alacant organitzant una mullada, el proper dimecres 17 de setembre de 2014 a les 18,30 hores a la Casa de les Bruixes (Passeig Gadea).
 

Ells ja s'han mulla't... i tu?
 

next