Diari La Veu del País Valencià
La reubicació de treballadors de l’Hospital Militar demostra ‘afany privatitzador de Sanitat’
RedactaVeu / Mislata

La progressiva privatització de l’Hospital Militar de Mislata ha anul·lat les promeses que la conselleria mantenia amb més d’un centenar de treballadors del centre hospitalari, als quals se’ls va comunicar que continuarien en el centre malgrat que la gestió passara a ser d’una coneguda empresa del sector de la sanitat privada. No obstant això, la conselleria els ha comunicat recentment la seua intenció de redistribuir els treballadors a altres centres.

El que anava a ser un dels hospitals amb majors dotacions i serveis del País Valencià fa uns anys, ha anat transformant-se en un hospital de mínims. Per això, tots els participants de la reunió amb el diputat de Compromís, Juan Ponce, inclosos els sindicats, s’han oposat a l’imminent procés privatitzador que, previsiblement, acabarà recol·locant a tots els treballadors, siguen estatutaris o no.

‘Les falses promeses d’ara se sumen també als incompliments de l’exconseller de Sanitat Rosado perquè tot obeeix a l’interés privatizador de la conselleria, que ara gestiona Llombart i que, com el seu predecessor, fa cas omís a les necessitats de la societat i als drets dels treballadors’, ha denunciat Ponce.

Per al diputat de la coalició valencianista, progressista i ecologista, ‘es tracta d’una falsa promesa més del Consell perquè en 2010 ja es va comprometre per escrit a conservar la plaça de 135 treballadors i ara al·leguen que hi ha un nou document que exclou l’anterior’.

Comparteix

Icona de pantalla completa