Diari La Veu del País Valencià
Quatre ferits en caure uns 60 m² de fals sostre en el centre comercial Arena

Europa Press / València.

Quatre persones, entre elles un xiquet, han resultat ferides lleus amb contusions en desplomar-se uns 60 metres quadrats de fals sostre en una de les entrades del centre comercial Arena de València, segons han informat fonts sanitàries i del cos municipal de bombers.

Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 19.40 hores i fins al lloc es van desplaçar bombers del parc nord amb una ambulància, així com una ambulància del SAMU, un Suport Vital Bàsic (SVB) i una ambulància de Transport No Assistit (TNA). Al lloc també van acudir efectius de la Policia Local i de la Policia Nacional.

Segons els bombers, l’estructura que ha caigut correspon al fals sostre emprat en aquest tipus d’instal·lacions per a cobrir, entre d’altres, les instal·lacions elèctriques.

El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) ha confirmat que finalment quatre persones han resultat ferides, totes elles policontusionades i de caràcter lleu.

Es tracta d’un home de 44 anys que ha sigut evacuat pel SVB al centre de rehabilitació de Llevant, una dona de 43 anys i un xiquet de 8 que han sigut portats al Clínic, i un home de 69 traslladat per l’ambulància de bombers a la Fe.

Comparteix

Icona de pantalla completa