Es baixarà Alberto Fabra el sou?

Compromís assenyala que l'incompliment del dèficit és "un nou fracàs"
4 gener 2013 01:00h
RedactaVeu /València
 
Per a Morera “després de l’empobriment i l’augment de l’atur que han provocat les retallades que ha imposat el PP comprovar que no complirà l’objectiu de dèficit imposat pel govern central és la corroboració definitiva de què les mesures econòmiques que s’estan prenent no són adequades per revertir esta situació”.
 
“Des de Compromís reclamem que no es facen més retallades i que el President Alberto Fabra es plante davant el govern central i exigisca els 12.000 milions d’euros que l’Estat deu al poble valencià pel model de finançament insuficient, insolidari i injust que patim”.
 
Així mateix Morera ha recordat que el President Fabra es va comprometre, en el ple de Les Corts del 22 de març de l’any passat, a reduir el seu sou, el dels consellers i els dels alts càrrecs, si no aconseguia complir amb l’objectiu de dèficit fixat. “Exigim a Fabra que complisca amb la seua paraula i retalle les seues retribucions i les del seu govern en consonància amb la incompetència que estan demostrant”, ha conclòs el portaveu de Compromís.
 
next