Demanen la reparació de l'aire condicionat en la comissaria d'Alzira

Els sindicat CSI•F així ho ha sol•licitat al Ministeri després que les altes temperatures hagen provocat queixes dels centenars de ciutadans que acudeixen cada dia a tramitar DNI i passaport. El sistema de refrigeració pateix una avaria des de fa mesos
15 setembre 2014 01:00h

RedactaVeu / Alzira


El sindicat CSI•F urgeix al Ministeri de l'Interior a reparar l'avaria en el sistema de refrigeració de la comissaria de Policia Nacional d'Alzira. Aquesta situació s'estén a les dependències públiques on es tramita l'expedició de document nacional d'identitat i passaport, en les quals desenvolupen la seua labor sis treballadors i per les quals transiten al voltant d'un centenar d'usuaris cada dia.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI•F) explica que la temperatura actual “sobrepassa els 30 graus a l'interior del local”. Per tant, supera ‘amb escreix’ els 27 graus que, com a màxim, estableix la normativa vigent de prevenció de riscs laborals. Aquesta circumstància entorpeix el treball i provoca queixes d'usuaris als  empleats públics.

El sindicat CSI•F lamenta que,  “malgrat allargar-se durant mesos el problema, no haja sigut encara reparat el sistema de refrigeració”.

També lamenta que Prefectura Superior de Policia “no haja pres nota de la denúncia realitzada sobre aquest tema per la Confederació Espanyola de Policia (CEP), dues setmanes enrrere”, per la qual cosa la central sindical urgeix a la reparació immediata i sense dilació de l'aire condicionat a les instal•lacions.


next