Diari La Veu del País Valencià
Coacció a l’IES de Torís per la presència de l’alcaldessa amb agents policials
RedactaVeu / Torís

La Federació d’Ensenyament de CCOO PV ha emès aquest dilluns un comunicat de premsa on destaca que el passat divendres, dia 12 de setembre, es produïren a l’IES de Torís, “dos fets que sobrepassen el sentit comú i indignen la Comunitat Educativa”, a saber, la “identificació del director per part dels agents de la Policia Local”, i la “presència de l’alcaldessa -Pilar Lozano, del PP- davant la mobilització dels alumnes del centre”.

Segons la nota de denúncia del sindicat, l’alumnat de l’IES de Torís es va manifestar per reivindicar la “cobertura de la totalitat de la plantilla, ja que en eixe moment la Conselleria no havia cobert 8 llocs de docents al centre. Les altes temperatures i la no adequació de les aules també van ser motiu de la justificada indignació de l’alumnat i el professorat”.

La FE CCOO PV ha anunciat que “dóna suport a la comunitat educativa, professorat i alumnat, en les seues reivindicacions”.

A més, la Federació d’Ensenyament de Comissions Obreres del País Valencià reivindica el “dret de manifestació i d’expressió com a ciutadans d’una societat democràtica”, al temps que exigeix “el cessament de qualsevol tipus de coacció”.

Comparteix

Icona de pantalla completa