Diari La Veu del País Valencià
Vols participar? 47.000 signatures perquè no s’indulte Carlos Fabra
Europa Press / RedactaVeu / Castelló de la Plana

Fabra va demanar la mesura de gràcia al Govern i l’Audiència de Castelló ha paralitzat el seu ingrés a la presó -se li havia de comunicar a principis de setembre en una compareixença- mentre es tramita l’indult.

Segons ha explicat la plataforma, la petició www.change.org/noindultenafabra va ser iniciada fa menys de sis dies en Change.org per un madrileny de 34 anys establit a Torrevella que explica que “no s’entén aquesta doble manera de mesurar a l’hora de concedir els indults” i ha apuntat que si l’expresident de la Diputació ha comès un delicte, “concedir l’indult i l’alarma social que es generaria seria impressionant”.

En la seua petició, aquest ciutadà recorda que Fabra va ser condemnat a quatre anys de presó per defraudar a Hisenda vora 700.000 euros i que l’Audiència de Castelló va considerar que es donaven els requisits exposats en el Codi Penal pel que es va suspendre la seua entrada a la presó fins que el Govern resolguera la petició d’indult.

‘Si faig alguna cosa malament, he de pagar les conseqüències’

“Em sembla just que si una persona ha sigut condemnada haja d’entrar a la presó, sense deixar en mans dels seus amics el seu possible indult. Conec casos de gent que per delictes molt menys greus han passat fins a tres anys de presó. Jo sóc xofer, tinc un camió i sóc responsable del meu treball. Si faig alguna cosa malament o comet un delicte, he de pagar les conseqüències. De la mateixa manera ha de fer algú que és un càrrec públic”, ha dit.

En aquesta línia afig: “Veus casos com el d’Ana i Tamara -condemnades a tres anys per participar en un piquet informatiu- i ningú mou un dit per elles i m’indigna veure aquesta doble manera de mesurar que es té quan es parla de polítics”.

Comparteix

Icona de pantalla completa