Diari La Veu del País Valencià
Albena Teatre, als escenaris i a les llibreries
RedactaVeu / València

Aquest nou èxit d’Albena Teatre, una obra escrita per Carles Alberola i Pasqual Alapont, es representarà al Micalet del 17 al 28 de setembre. Al mateix temps, acaba d’arribar a les llibreries amb pròleg de Gabriel Sansano i com a última novetat de la col·lecció ‘Bromera Teatre’, on també hi ha publicada Currículum, escrita igualment a quatre mans per Carles Alberola i Pasqual Alapont, així com altres obres d’Albena com ara Besos, Spot, M’esperaràs?, Que tinguem sort! i Mandíbula afilada.

Aquesta obra, Premi Turia a la millor contribució teatral, ens parla d’eixa sensació que hem sentit tots alguna vegada, en llegir una novel·la o en veure una pel·lícula o una obra de teatre, que algú estava contant una part de la nostra vida.

Aquest és un dels poders de la ficció, posar-nos davant d’un espill deformat per a mostrar-nos els nostres desitjos cobejats, el que som, el que sentim i, fins i tot, allò en què ens podem arribar a convertir en el futur. En definitiva, mostrar-nos la nostra ànima i fer-nos reaccionar.

Carles Alberola (Alzira, 1964), actor i director d’escena, té una trajectòria brillant al capdavant de la companyia Albena Teatre.

Pasqual Alapont (Catarroja, 1963), a més del seu historial com a dramaturg, ha desplegat una notòria activitat en el camp de la literatura infantil i juvenil.

FICCIÓ – ALBENA TEATRE
>

En ‘Bromera Teatre’ han escrit, també a quatre mans, Currículum. En Ficció, tornen a combinar el talent i la ironia que els caracteritzen per a contar-nos, en clau d’humor, com la ficció -el teatre, la literatura i sobretot el cinema- altera les vides de les persones.

Comparteix

Icona de pantalla completa