Diari La Veu del País Valencià
El fiscal demana l’immediat ingrés a la presó de Carlos Fabra

EP / RedactaVeu / Madrid

El fiscal recrimina a l’Audiència Provincial de Castelló que aquesta decisió és una mesura “provisional, excepcional i d’aplicació restrictiva”, i es “corre el risc d’instrumentar la utilització de l’indult com un intent fraudulent i sistemàtic a utilitzar per tots els delinqüents condemnats per a eludir rebutjar el compliment de la condemna”.

El representant del Ministeri Públic recalca també en el seu escrit la “indiscutible gravetat, transcendència i alarma social que provoca la suspensió de l’execuciód’aquesta condemna, i retrau a l’Audiència castellonenca que aplica malament la llei, ja que els magistrats han utilitzat l’article 4.4 del Codi Penal per a aprovar la mesura, que està pensada per a condemnats, la pena dels quals siga inferior al temps d’espera de la mesura de gràcia, de tal forma que pot haver-hi casos en els quals arriba l’indult quan ja s’ha complit la pena en la presó.

“Aquest no és el cas”, recorda la Fiscalia, perquè Fabra ha de complir quatre anys de presó. Per açò, el fiscal reclama l'”immediat ingrés a la presó” de Carlos Fabra.

Comparteix

Icona de pantalla completa