Diari La Veu del País Valencià
Un miler de dolçainers i tabaleters participen al 15é Aplec de Sant Vicent del Raspeig
RedactaVeu / Sant Vicent del Raspeig

Més de 50 colles i un miler de dolçainers i tabaleters protagonitzaran dissabte 20 de setembre el 15é Aplec de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDT) a Sant Vicent del Raspeig (l’Alacantí).

La trobada, que s’espera que siga la més multitudinària de les que s’han fet fins ara, l’organitza la Colla “El Tossal”, de Sant Vicent i començarà a les 9 del matí de dissabte amb tot un seguit d’activitats relacionades amb els nostres instruments vinculats a aquest món tan nostre.

Durant l’Aplec es realitzaran diferents tallers de percussió i dolçaina, ponències sobre respiració i por escènica entre d’altres i també una fira de ‘Lutiers’ en la qual els assistents podran conèixer tota mena d’instruments tradicionals.

A la vesprada de dissabte els més de mil dolçainers i tabaleters protagonitzaran una cercavila per tota la ciutat que finalitzarà al Parc Lo Torrent on la Colla amfitriona oferirà un concert amb peces inèdites i compostes per a l’ocasió pel seu director, Francisco Amat, que també és sotsdirector de la Banda Municipal d’Alacant.

Foto:El Set
Ja de matinada tindrà lloc un concert per part del grup “Kontaminació Akústica”, de Biar i “Assekes”, de Benifaió.

Comparteix

Icona de pantalla completa