Diari La Veu del País Valencià
ERPV presenta un centenar d’al·legacions contra el Pla del Cabanyal
RedactaVeu / València

Per a Pilar Navarro, Presidenta d’Esquerra Republicana de València “hem volgut estar, com sempre, al costat de la tasca de més de 16 anys de Salvem el Cabanyal en defensa del barri. L’Ajuntament, amb la modificació del PEPRI aprovada al mes de juliol únicament amb els vots del Partit Popular, vol imposar de nou un pla sense tenir en compte als veïns i veïnes del Cabanyal, i que amenaça el patrimoni dels valencians i les valencianes”.

Per a Navarro “la destrucció del Cabanyal és una obsessió per a Rita Barberà que no vol deixar l’Ajuntament sense complir els seus plans de destrucció del barri. Des d’Esquerra Republicana apostem per la rehabilitació sense destrucció del barri del Cabanyal basada en el respecte a la seua estructura urbana i arquitectònica.

Cal que protegim un patrimoni que no podem permetre que quede destruït pels plans especuladors del govern de Rita Barberà que, amb aquesta modificació del Pla feta per la via ràpida, vol esquivar de nou una sentència judicial que qualifica d’espoli el seu projecte”.

Comparteix

Icona de pantalla completa