Diari La Veu del País Valencià
València distingeix Caixa Popular per adherir-se al Pla Jove

RedactaVeu / València

L’Ajuntament de València ha distingit Caixa Popular “per ser la primera entitat financera valenciana a adherir-se al Pla Jove Ciutat de València 2014-2018”, una iniciativa liderada pel Consistori, amb el qual es pretén donar resposta a les demandes i necessitats dels joves valencians, segons informen fonts de l’entitat bancària.

La cooperativa de crèdit valenciana s’ha unit a aquest Pla d’acord amb els seus principis de suport als joves i promoció de l’associacionisme, que al seu torn la posicionen com una entitat diferent i més social.

Entre les iniciatives que ha presentat Caixa Popular per a unir-se al Pla estan les ajudes als projectes interassociatius que promou l’entitat, “amb la finalitat de contribuir a la realització de projectes de desenvolupament cultural, social o educatiu que promoguen la col•laboració entre associacions dins d’una mateixa localitat o d’àmbit comarcal”.

El compromís amb l’educació és un altre dels principis de la cooperativa de crèdit valenciana. Per aquesta raó, en aquest Pla dirigit a la població menor de 35 anys es desenvoluparen cursos de formació per als directius d’associacions.

Amb aquestes iniciatives, Caixa Popular pretén contribuir a promoure el benestar, l’autonomia i el desenvolupament de la joventut.

Jose Mª Company, director del Departament de Negoci-Marqueting de Caixa Popular, va ser l’encarregat d’arreplegar la placa que reconeix a l’entitat la seua adhesió al Pla. L’acte també va comptar amb la presència de l’alcaldessa de València, Rita Barberà, i dels representants de diverses regidories de l’Ajuntament de València, així com dels representants de les Universitats valencianes.

Comparteix

Icona de pantalla completa