Diari La Veu del País Valencià
CSI-F distingirà la presidenta del TSJ com a referent laboral femení
RedactaVeu / País Valencià

El sindicat CSI-F distingirà Pilar de l’Oliva, presidenta del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, amb motiu del Dia Internacional de la Dona. El reconeixement tindrà lloc el pròxim dijous, la vesprada d’aqueixa celebració oficial, durant un acte que començarà a les deu del matí a la seu del sindicat.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI-F) escull cada any una dona que, en l’àmbit del País Valencià, s’haja convertit en referent social i laboral. El 2012 aquesta distinció va recaure en Rosa Visiedo, rectora de la Universitat Cardenal Herrera-CEU de València. El reconeixement a Pilar de l’Oliva es deu a la seua ‘tenacitat, constància i intel·ligència’, segons ha valorat el sindicat, que li han portat a ocupar el seu actual lloc de màxima responsabilitat.

La presidenta del TSJ protagonitzarà un acte en què també rebrà una distinció Carla Sánchez, estudiant d’Arts Plàstiques de l’IES Serpis de València, que ha dissenyat, amb l’ajuda d’Ángel Domínguez, professor d’aqueix departament, el cartell guanyador del concurs convocat per CSI-F amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Aquest cartell amb el lema: ‘Junts en l’eixida, junts en la meta’ s’ha convertit en el cartell oficial del sindicat a nivell nacional per a festejar la citada celebració.

Comparteix

Icona de pantalla completa