Diari La Veu del País Valencià
Calatrava pagarà de la seua butxaca el nou trencadís del Palau de les Arts

RedactaVeu / EP / València.

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha arribat a un acord amb Santiago Calatrava i la Unió Temporal d’empreses (UTE) formada per Acciona i Dragados, per a la reposició de la coberta del Palau de les Arts Reina Sofia. Totes les parts han subscrit el document en el qual s’arrepleguen les condicions d’execució del revestiment del trencadís, així com del manteniment i les garanties una vegada finalitzats els treballs.

En aquest sentit, l’acord arreplega el sanejat de la pela metàl·lica, l’aplicació de l’emprimació i l’execució d’un nou revestiment de trencadís mitjançant adhesiu i rejuntat amb morter elàstic. Els treballs d’execució s’iniciaran immediatament, tindran una durada aproximada d’un any i el seu cost serà a càrrec del despatx de Santiago Calatrava i la UTE constructora.

Les garanties sobre el revestiment arrepleguen una assegurança a tot risc de 3 anys i un segur de responsabilitat civil de 10 anys. A més, Santiago Calatrava i la UTE assumiran durant 10 anys aquells treballs que calguera realitzar en el revestiment com a conseqüència de la necessitat de realitzar reposicions parcials o totals derivades de vicis o defectes en el disseny-direcció d’obra o construcció”.

L’acord arreplega totes les exigències plantejades per CACSA per a la reposició del trencadís del Palau de les Arts així com les despeses dels treballs anteriors i la indemnització al Palau, que ascendeix a 232.000 euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa