Diari La Veu del País Valencià
El cap antiavalots va colpejar un menor en la concentració antifeixista

RedactaVeu / Castelló de la Plana

El diputat d’EUPV Víctor Tormo va registrar el passat dilluns per la vesprada davant la Subdelegació del Govern de Castelló un escrit de denúncia pels fets ocorreguts el passat dissabte 20 de setembre durant la concentració contra l’acte masclista de Democracia Nacional (DN).

En l’escrit, Esquerra Unida del País Valencià demana el “cessament” en el càrrec i la “consegüent obertura d’un expedient disciplinari a Fermín Martin Rodríguez”, actual cap d’antiavalots, per la “desproporcionada actuació policial”.

Segons consta en la denúncia, l’actuació de Martí Rodríguez va ser desproporcionada en “mitjans, modes i circumstàncies“. A més, s’apunta que va ordenar carregar, mentre ell mateix s’abalançava brutament sobre les persones, colpejant amb la porra un menor, la qual cosa va ocasionar que “la gent començara a córrer espantada i la policia a carregar indiscriminadament, ferint diverses persones a cop de porra, entre elles, quatre menors d’edat“.

Tanmateix també s’aporten fotografies de contusions i colps dels quals van ser objectes menors presents a la concentració per part de la policia i que també EUPV ha fet arribar a Subdelegació.

Foto d’arxiu.

Comparteix

Icona de pantalla completa