Diari La Veu del País Valencià
Conselleria no cobrirà totes les substitucions de professorat

RedactaVeu / València.

STEPV ha pogut saber per diverses fonts que la Conselleria d’Educació no cobrirà totes les substitucions de professorat per manca de pressupost. Un 30% d’aquestes substitucions es quedaran sense cobrir.

El Sindicat ha rebut diverses queixes de centres que no tindran el professorat substitut per a cobrir les baixes. Aquesta mesura afectarà un 30% de les substitucions, tot i que aquesta dada està per confirmar. Per això, membres del Sindicat exigiran explicacions a la Conselleria d’Educació d’aquesta mesura, totalment inacceptable, perquè deixarà milers d’alumnes sense docents.

No és lògic que la consellera Català critique la vaga d’alumnat del passat 18 de setembre perquè es perdia un dia de classe i no envie el professorat substitut necessari obligant l’alumnat a perdre hores de classe de les matèries afectades.

Aquest fet és una nova irresponsabilitat per part de la Consellera d’Educació i reitera les demandes de dimissió que la comunitat educativa està exigint aquests darrers dies per la seua nefasta gestió en el departament que dirigeix.

Comparteix

Icona de pantalla completa