Diari La Veu del País Valencià
Manuel Roig s’alça amb el premi Roís de Corella de Poesia en Valencià
Europa Press / València

Després de donar a conèixer el nom del guanyador, Beneyto ha ressaltat la qualitat d’algunes de les obres presentades, que “garantix l’atractiu d’aquesta convocatòria literària, amb un prestigi cimentat durant més de tres dècades”. En concret, al Premi de narrativa en valencià “Roís de Corella” s’han presentat 29 obres.

D’altra banda, al Premi de narrativa en castellà ‘Blasco Ibañez’ han concorregut 59, encara que, segons l’estimació del jurat, “cap d’elles aconseguia la qualitat exigida”.

Els premis estan dotats amb una gratificació econòmica de 8.000 euros en la modalitat de poesia i 12.000 euros en narrativa i, a més, els autors premiats també veuen publicades les seues obres guanyadores.

Beneyto, que ha presidit el Jurat del Premi de narrativa en castellà ‘Blasco Ibañez’, compost per Angel Calpe, Carlos Aimeur, María Fernánda Zabala i José Vicente Peiró, ha reiterat el seu agraïment a tots els membres dels dos jurats.

En el cas del premi Roís de Corella de poesia en valencià, el jurat ha estat integrat per Ricardo Bellveser, María Teresa Espasa, Artur Ahuir i Jaime Siles i presidit per Maria Angeles Ramón-Llin.

Comparteix

Icona de pantalla completa