Diari La Veu del País Valencià
Demanen la dimissió de Francisco Martínez (PP) com a alcalde 
de Vall d’Alba
RedactaVeu / Vall dAlba

El PSPV considera que una persona “acorralada per casos de corrupció com el ‘pelotazo’ dels terrenys de Borriol no pot continuar al capdavant d’un Ajuntament”, ha assenyalat Fernando Grande, portaveu del grup. “Un alcalde imputat per la possible comissió de delictes contra les administracions públiques no pot ni ha de continuar signant factures, adjudicant obres i convenis ni accedint a expedients i adjudicant contractacions”.

Cal recordar que l’encara alcalde de Vall d’Alba ha sigut imputat per presumpta prevaricació, tràfic d’influències, frau il·legal i negociacions prohibides, segons consta en el decret del fiscal instructor.

Una imputació per la qual ha sigut apartat dels seus càrrecs orgànics en el Partit Popular i de la seua acta en la Diputació Provincial de Castelló “No obstant açò, entenem que una persona de la qual el fiscal veu indicis de delicte no pot representar el municipi de Vall d’Alba i no ha de romandre ni un minut més al capdavant de l’Ajuntament perquè danya la imatge de tota la població”.

El portaveu socialista lamenta que “el president provincial del PP, Javier Moliner, no actue i permeta aquesta situació” i li retrau que “es lleve a Martínez de la Diputació però el mantinga com a alcalde”.

Comparteix

Icona de pantalla completa