Diari La Veu del País Valencià
L’alcalde de la Llosa ‘obsessionat’ amb expulsar veïns del seu poble

RedactaVeu / la Llosa.

“L’alcalde de La Llosa Joaquín José Llopis és l’únic de tota la província que està obsessionat amb tirar del poble els seus veïns”. Així de contundent s’ha mostrat el diputat, Juan Miguel Salvador, qui ha insistit que “tal és la seua obsessió que, després de la denúncia pública realitzada pels socialistes, l’alcalde ha respost notificant noves baixes, de persones que tenen el seu habitatge en la població”. Salvador considera inacceptable i incomprensible l’actitud de l’alcalde, ja que el normal en tots els municipis és intentar comptar amb el major nombre possible de veïns, la qual cosa suposa més drets per a accedir a serveis de major qualitat com centres de salut, centres educatius o ajudes oficials d’altres administracions”. “Per açò, és especialment greu no solament que estiga donant de baixa irregular veïns de la seua població, sinó que està perjudicant els interessos generals de tota la població”, agrega Salvador.

Així mateix, el diputat ha lamentat a més que “aquesta conducta absolutament il·lògica i incomprensible en lloc de ser desautoritzada per Moliner, a més “té el suport de la Diputació de Castelló”.

Els socialistes de Castelló han posat l’accent que “en l’únic municipi de la província de Castelló on existeixen casos de desempadronaments irregulars és a La Llosa”. En aquest sentit, el PSPV ha assenyalat que “l’alcalde del PP, Joaquín José Llopis, segueix amb les seues intencions de donar de baixa del cens a veïns i veïnes espanyols que ell considera, a pesar que aquests han manifestat la seua voluntat de viure a la Llosa i han demostrat que tenen habitatge en la localitat”.

Cal recordar que aquesta pràctica de l’alcalde del PP d’intentar donar de baixa del padró ja es va produir en 2010 de cara als comicis de 2011 i “ara torna a repetir-se la mateixa situació”, conclou Salvador.

Comparteix

Icona de pantalla completa