Diari La Veu del País Valencià
Pedro Rodríguez i Vicente Parra aspiren a presidir la FSMCV

RedactaVeu / València

Villena ultima els preparatius de la 46 Assemblea General de la FSMCV que se celebrarà els dies 4 i 5 d’octubre en el Teatre Chapí. Una Assemblea que significarà el comiat de Josep F. Almeria com a president de la FSMCV després de vuit anys al capdavant de l’entitat i el consegüent relleu en la Junta Directiva federal, segons publica en el seu web Nuestras Bandas de Música.

A la candidatura ja anunciada a la presidència de l’actual vicepresident primer de la FSMCV, Pedro Rodríguez, se suma la de Vicente Parra, que fóra president comarcal de la Safor.

A més de la presidència, les societats musicals assistents a l’Assemblea hauran de triar el vicepresident, el secretari general i 15 vocals de la Junta Directiva.

Al costat de Pedro Rodríguez, Remigi Morant (actual president comarcal de la Safor) es presenta a vicepresident i Juan V. Mateu a secretari general, càrrec que ocupa en l’actual Junta. Com a vocals han presentat les seues candidatures diversos membres de la Junta Directiva actual com el tresorer Luis Vidal Domínguez i els vocals José Manuel Fernández Socuéllamos, Juan Bautista Monroig Reinat, Manuel Esbrí Forner, Lourdes Gavilá Ana, Manuel Muñoz Pérez, Vicente Cerdà García, Daniela González Almansa i María Olmo Moreno, a més de noves incorporacions com Vicente A. Sanchis Berenguer, Ramón Mas Soler (actualment president comarcal del Baix Segura), Mª José Mira Galvañ, Teresa Penella Chulvi, Aina Thous Ana i Sara Sanjuán Ortiz.

Quant a la candidatura conjunta encapçalada per Vicente Parra, està conformada per José González Sánchez, que opta a la vicepresidència i Pedro Luis Gadea Alfonso que es presenta a la secretaria general, a més de 10 candidats a vocals: Juan Carlos Alfonso Picó, Juan Emilio Espí Grau, Joaquim García Llorca, Román Alfonso Benavent, Amalia Martínez Alberola, Rafael Talens Cháfer, Dimas Moreno Montoro, Ernesto Chenoll Orts, José Martínez Escorihuela i Joaquín Martínez Planells.

Finalment, la Unió Musical Santa Cecília de Benicàssim ha presentat la seua candidatura a seu assembleària per a 2015.

Comparteix

Icona de pantalla completa