Baldoví: ‘Interior reconeix que no construirà la comissaria de Torrevella’

El diputat de Compromís-Equo es lamenta d’aquest fet ja que la nova infraestructura per al municipi de més de 100.000 habitants està pendent des de fa més de 10 anys. El Consistori va cedir els terrenys en 2005 per a la seua construcció
25 setembre 2014 01:00h
Joan Baldoví.

RedactaVeu / Madrid-Torrevella

El diputat de Compromís-Equo en el Congrés, Joan Baldoví, ha lamentat aquest dijous que “el Ministeri d'Interior haja reconegut que no té previst construir la comissaria de Policia Nacional de Torrevella, pendent des de fa més de deu anys”.

Baldoví ha explicat que en el mes de juliol va traslladar una pregunta al Govern “perquè ens aclarira si tenia previst construir aquesta infraestructura, per a la qual el consistori de Torrevella ja va cedir en 2005 els terrenys”.

Oficina de Policia Virtual i prou

“Ara –indica la nota de Baldoví- en la seua resposta el Ministeri d'Interior s'escuda en l'oficina policial virtual que va inaugurar aquest estiu i es limita a assenyalar que altres actuacions es podran escometre quan la situació pressupostària ho permeta”, ha destacat.

En aquest sentit, el diputat de Compromís-Equo ha recordat que “Torrevella compta amb més de 100.000 veïns censats i, no obstant açò, no disposa dels serveis d'aquest cos de seguretat i, per tant, seguirem reclamant la construcció d'aquesta comissaria”.
 

 
 

 

Descargas

next