El BEA celebra el seu 30 aniversari a l'Octubre CCC

Divendres 26 de setembre a partir de les 18:30 hores
25 setembre 2014 01:00h
BEA.
RedactaVeu / València

L'esdeveniment comptarà amb la presentació del llibre Teixir revoltes: El Bloc d'Estudiants Agermanats. 30 anys per la universitat pública, democràtica i valenciana coordinat per Eduard Ramírez, escriptor i exmembre del BEA.

El llibre el presentaran diverses persones de totes les generacions que han passat pel sindicat, la majoria de les quals també han participat en la construcció de la publicació.

A més, la benvinguda de l'acte correrà a càrrec de Toni Gisbert, secretari d'Acció Cultural del País Valencià, entitat que cedeix la seua seu per a aquesta commemoració i que prompte encetarà una línia de col·laboració directa amb el BEA.

Tanmateix, a l'acte de commemoració, es farà entrega del guardó 'Germania', que l'any passat va rebre Ximo Bosch, jutge i portaveu a nivell estatal de l'associació Jueces para la Democracia, qui farà entrega del premi al guardonat d'enguany.

El Bloc d'Estudiants Agermanats, després de 30 anys de lluita, s'ha convertit en el sindicat d'estudiants més votat i amb més representació a la Universitat de València. A més, a dia de hui té presència en totes les universitats públiques valencianes. El BEA és, per tant, una associació de referència en la lluita per una universitat pública, democràtica i valenciana.


 
next