Compromís per Alzira assegura que els pressupostos “no donen resposta a les prioritats del nostres veïns”

Els comptes municipals s'aprovaren amb els vots favorables del PP i en contra de tota l'oposició
4 gener 2013 01:00h
RedactaVeu / Alzira
 
Compromís per Alzira justifica el seu vot en contra i al·leguen que els comptes “son injustos i insolidaris amb els ciutadans alzirenys”. A més, també pensen que són uns pressupostos “irresponsables en un moment de crisi econòmica i si afegim les retallades, el deute de la Generalitat i la mala gestió que ha fet el PP a Alzira, el balanç no pot ser més deplorable”.
 
Per la via dels ingressos, apunten els nacionalistes al comunicat de premsa, “podem veure com el PP ha augmentat els impostos de caràcter municipal d’una manera clara, com per exemple a l'IBI”. En canvi, lamenten, “no han pujat, per exemple, la taxa als bancs que tenen caixers en la via pública”, a més, afegeixen, “han imposat taxes sobre serveis municipals que abans eren gratuïts com l'autobús, sense incloure cap reducció per a jubilats, joves o aturats”.
 
Al comunicat de premsa també es critica el cost de vora 6.000 euros del BIM (Butlletí d'Informació Municipal), “una publicació de propaganda política i autobombo del PP”. Al mateix temps que és posa en evidència tot allò aconseguit pel grup nacionalista, com el pla de foment de l’ocupació, la xarxa solidària o la paralització de projectes com l'ampliació del nou cementeri.
 


 
next