Compromís reviu l'estima de Vicent Andrés Estellés per Dénia

L'eurodiputat Jordi Sebastià, entre els protagonistes de la nit
28 setembre 2014 01:00h
RedactaVeu / Dénia

El diputat de Compromís a l'Europarlament, Jordi Sebastià, va ser una de les 50 persones que es van atrevir a posar-li veu als poemes del prolífic poeta de Burjassot, qui tanta estima li tenia a Dénia.

El regidor Josep Crespo, l'exalcalde Sebastià Garcia o el coportaveu de Compromís per Dénia, Rafa Carrió, varen interpretar els seus poemes també, amb altres representants de la cultura, la festa i l'esport locals.

La lectura dels poemes, el sopar de cabasset i la música de la rondalla varen acompanyar els assistents que ompliren el carrer del centre de Dénia amb ganes de gaudir d'una nit de cultura i diversió.
 

Sebastià Garcia ha valorat molt positivament la cinquena edició de la Festa Estellés: “Hem aconseguit el nostre objectiu de reforçar i defensar allò que estimem, la llengua, la cultura i el país i és un orgull poder fer aquest homenatge anual al gran poeta tan estimat per Dénia”.

Compromís per Dénia agraeix la col·laboració i la presència dels botiguers de la zona i la participació de tots els lectors i de la rondalla.


Cal recordar que la iniciativa de les Festes Estellés va nàixer de la mà de l’escriptor Josep Lozano amb el suport de diverses associacions al juliol de 2010. La festa s’inspira en el ‘Burns Supper’, una celebració escocesa que es fa cada 25 de gener per commemorar el naixement del poeta Robert Burns (1759-1796), i que consisteix en un gran àpat popular. Aquell any va ser un èxit a molts llocs, però el més important és que sembla que s’ha consolidat i la gent ja espera amb ànsia el mes de setembre per poder gaudir de la poesia del poeta de Burjassot. 
 

 
next