Diari La Veu del País Valencià
Ferri: ’Si el PP vol transparència, que entregue tota la documentació’
RedactaVeu / València

Davant aquesta convocatòria el portaveu adjunt del grup parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha assenyalat que “no volem que la reunió amb Ciscar siga un ‘paripé’. Aquest govern no té cap credibilitat en el tema de la transparència i menys encara el seu vicepresident que ja ha sigut condemnat en diverses ocasions per negar els estudis d’opinió i altra documentació a l’oposició”.

“Per això exigirem en eixa reunió que, abans de qualsevol diàleg sobre l’Avantprojecte, Ciscar signe un escrit amb tres compromisos clars amb la transparència, com són complir les sentències del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià que condemnen l’opacitat del govern valencià, retirar tots els recursos de cassació que ha interposat el Consell al Tribunal Suprem contra aquestes sentències i facilitar tota la documentació sol·licitada pels diputats i diputades de forma completa.

Segons Ferri “només a partir del compliment d’aquestes premisses bàsiques contra l’opacitat podrem començar a parlar sobre transparència amb aquest govern”.

Comparteix

Icona de pantalla completa