Junqueras creu que un veto del TC no pot sentenciar la consulta

El líder d'ERC entén que l'acord per al 9-N és un “compromís per respectar, fer valdre, i obeir” la voluntat dels catalans a les urnes i als carrers


ACN / Barcelona

El president d'ERC, Oriol Junqueras, creu que un veto del Tribunal Constitucional (TC) a la llei de consultes i al decret de convocatòria no ha de sentenciar la consulta.

“em posat en marxa tot el procés per superar els límits del TC contra la voluntat dels ciutadans de Catalunya [per l'Estatut] per tornar-nos a rendir quan el TC digua que no respecta la nostra voluntat democràtica? Jo crec que no”, ha dit a Catalunya Ràdio.
 
El líder dels republicans entén que l'acord entre les sis forces polítiques per a la data i la pregunta de la consulta respon a un “compromís de tots plegats de fer respectar i valdre la voluntat dels ciutadans, s'ha de fer respectar, som aquí per obeir-ne la voluntat”.

 

Comentaris

remigio III
1.
Quan un tribunal es jutge i part, deixa de ser un tribunal, per convertir-se en part d'una inquisició fraudulenta. Les lleis que permeten o el linxament del Poble no són, lleis són dictadures. No val allò d'obediència deguda. Hauran de provar la seua medicina quan hi haja democràcia real.
Açò és un "cachondeo". Fan unes lleis que són els primers en desobeir. Mireu Bauzá. Per tres vegades denegada el seu decret de malformació cultural a les Illes i, ara diu que no pensa acomplir la llei.
  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat